Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  A magyarok szerint a mini-Putyin a tömeggyilkos példaképe miatt lett cselekvésképtelen

A magyarok szerint a mini-Putyin a tömeggyilkos példaképe miatt lett cselekvésképtelen

Telex számolt be az Opinio magyar lakosság körében végzett felméréséről, ami az orosz tömeggyilkos Putyin által kirobbantott háborúról és a Pegasus-kormány ahhoz való hozzáállásáról szóló véleményeket kutatta. 

A főbb megállapítások azok lehetnek a felmérés alapján, hogy többen gondolják, az orosz agresszió vezetett a háborúhoz (még a propagandamédia gyerekgyilkost pártoló és mosdató népbutítása ellenére is!), de az is, hogy a többség úgy gondolja, mini-Putyin már túl mélyen van a háborús agresszor mestere hátsó részében és emiatt nem tudja megtenni, amit kellene, és kiállni a halálra bombázott ukránok mellett, és mellesleg nem gátolni a közös EU-s fellépést. Amíg viszont Viktorék túl mélyen vannak a nevezett helyen, addig ez nem fog változni!  Most már tényleg láthatjuk, hogy nem csak izraeli kémfegyvert vetnek be a magyarok ellen, de a Nyugattól is elszakítana minket Orbán és sleppje: a keleti bukás politikája ide vezetett, elszigetelődéshez és megvetéshez! Április 3-án tegyünk azért, hogy Magyarországot újra Európa részeként kezeljék külföldön, és ne tudják a minidiktátorral azonosítani hazánkat világ-szerte!

You don't have permission to register