Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Tóni gazda törvényellenes médiaterrorja!

Tóni gazda törvényellenes médiaterrorja!

A bíróság szerint is túlmennek minden határon

Arról már korábban beszámoltunk, Pegasus Tóniék hogyan szerezték be tiltott adatgyűjtés keretében a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatásra megadott emailcímeket és hogy hogyan használták fel utána jogellenesen azokat. 

Most viszont már bírósági döntés is kimondja, minden határon túlmentek Tóniék a legújabb levelekkel, amik még csak említést sem tartalmaztak a koronavírusra, csakis a putyinista propagandaüzeneteikkel operáltak.

A Kúria döntése kimondta, Tóni minisztériuma ezzel nem csak visszaélt az oltásra regisztrálók adataival, de jogszerűtlenül folytatott kampánytevékenységet: megállapították, hogy a propagandaanyagok ellenzéket kritizáló részeivel a kormány megsértette a választási törvény esélyegyenlőségre és rendeltetésszerű joggyakorlásra vonatkozó elveit, és azt, az illegálisan megszerzett emailcímekre kiküldött levelek a kampányidőszakban súlyos vétségnek számítanak.

Na nem mintha háborús bűnös gyerekgyilkosok üzeneteinek terjesztése nem számítana annak, de azzal kapcsolatban mégsem sikerült még meghátrálásra kényszeríteni a propagandamédiát.    Tegyünk róla, hogy április 3-a után ne küldhessenek Tóniék propagandát, szavazzunk a Pegasus-párt bűnei és Viktorék keleti bukása ellen!

You don't have permission to register