Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Kitálalt: a propagandamédia egykori arca sem bírja arccal vállalni Orbán hazugásait

Kitálalt: a propagandamédia egykori arca sem bírja arccal vállalni Orbán hazugásait

magyar potrohos mini-Putyin által felhízlalt, és gyerekgyilkos példaképe hazugságait visszhangzó propagandamédiáról korábban már több ízben is beszámoltunk. Most pedig újabb információk derültek ki a Fideszes pártgépezet gátlástalan működésmódjairól, miután a propagandamédia egykori arca interjút adott egy független lapnak (hiszen a propagandisták úgyse adták volna közre az őket elítélő szavait).

Az interjúról a Telex számolt be, az adófizetői pénzből fenntartott, hazugságokat csak úgy harsogó médiáról annak korábbi arca úgy számolt be, vele is gyakran előfordult, hogy olyat kellett beolvasnia a híradóban, aminek tudvalevőleg nem volt igazságtartalma (értsd: hazugságra kényszerítették Tóni gazda és pribékjei), és hogy amennyiben nem olvasott be egy ilyet, cserébe fegyelmit kapott. A működés és az irányítás módjával kapcsolatban utalt azokra a kiszivárgott felvételekre és információkra, amelyek a kormánymédia szerkesztési elveit tárják fel: beszámolt arról, éppen csak nem kimondott szabály volt a propagandagyárban, hogy a Viktátor állandó dicsérete és a számukra kínos ügyek (mint amilyen például az egész Pegasus-ügy) elhallgatása volt.

A legtökéletes példa Orbánisztán urainak gátlástalanságára: Pegasus Tóni helikopteres botránya kapcsán az első hír az volt, hogy Tóni uraság cáfolja a róla szóló hírt, amelyről egyáltalán be sem számoltak.

A volt propagandista emellett kitért arra is, mennyire undorító módon szolgálja ki a tömeggyilkos háborús agresszor érdekeit a propagandagépezet: szerinte is döntő szerepe van annak abban, ahogyan az emberek most viselkednek a háborúval kapcsolatban. Április 3-án szavazhatunk arról, hogy felszámoljuk-e és sóval hintjük-e be a hazugsággyár helyét!

You don't have permission to register