Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Így működik a magyar mini-Putyin által majmolt orosz propaganda-gyár “Varsót 30 másodperc alatt lebombázzuk!”

Így működik a magyar mini-Putyin által majmolt orosz propaganda-gyár “Varsót 30 másodperc alatt lebombázzuk!”

A tömeggyilkos Putyin Nagyúr birodalmában a külföldi portálokat, a kritikus médiumokat sorra blokkolják, a „háború” szót pedig ki sem lehet mondani. Helyette a frappáns „speciális katonai művelet” kifejezést lehet csak használni a pusztításra, amit Putyin visz véghez Ukrajnában. Hogyan írta le a magyar mini-Putyin zsebmédiája még hetekkel a háború kezdete után is az ukrán helyzetet? Kitalálják, “speciális katonai műveletként”. Mint ’56-ban az orosz tankok, nyilván azok is csak egy “speciális művelet” keretében folytották vérbe a magyar szabadságharcot.

De van ennél durvább is: a háborús propaganda részeként a gyerekgyilkos Putyin egyik talpnyalójának, talkshowjában egy vendég azt nyilatkozta, ha NATO békefenntartók érkeznek Ukrajnába, akkor nukleáris csapás várható, és „Drága lengyelek, 30 másodperc alatt semmi nem marad majd a ti Varsótokból!”. Ahogyan az a Telex.hu cikkében is olvasható, a szimpatikus vendég ezek után még azt is hozzátette, hogy sem Lengyelország, sem pedig Litvánia nincsenek tisztában azzal, hogy az oroszok velük még könnyebben el tudnának bánni, meg amúgy is, ezek az országok “túl merészen viselkednek”. Öröm az ürömben, hogy a győzedelmes orosz harci gépezet egyelőre inkább nevetségességével tűnik ki – nem hogy egész Ukrajnát, de annak töredékét sem tudták elfoglalni az elmúlt hónapban.  Nem meglepő módon miközben a szomszédban népírtás zajlik a mini Putyincsendben lapít, Zelenszkij pedig a Viktátort állítja pellengérre. Április 3-án arról döntünk, hogy hatalmon maradhat-e a gyáva Viktor, aki az orosz olajért az ukránok vérével fizetne!

You don't have permission to register