Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Orbán hátba szúrta a lengyel barátait: nekik ez még újdonság

Orbán hátba szúrta a lengyel barátait: nekik ez még újdonság

Egy lengyel, jobboldali lap szerint, Pegasus Viktor „rozsdás késsel szúrta hátba Lengyelországot”, ugyanis Orbán már a lengyelek szerint sem más, mint Putyin hűséges alattvalója. 

A Rzeczpospolita, Pegasus Viktor Mandinernek adott interjújára reagált, melyben a lengyel lap szerint a miniszterelnök Lengyelországot hibáztatja, hogy „háborúra provokálták” Putyint, olvasható a Szeretlek Magyarország cikkében.

A liberális-konzervatív újság vezetője szerint amellett, hogy aktívan a putyinizmus magyar változatát építi, Pegasus Viktor folyamatosan azt jelzi Putyinnak, hogy „támogattam a szankciókat, de szívem szerint a te oldaladon állok, nem vagyok már része a Nyugatnak”. Orbán, alias mini-Putyin körül szorul a hurok, már korábbi szövetségesei is átlátnak a mesterkedésén és hamarosan egyetlen támogatója sem marad. Igaz, erre április 3. után nem is lesz szüksége a börtöncellában – már ha nem menekül még el időben a moszkvai emigrációba.

You don't have permission to register