Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Melegellenes népszavazás: A Fidesz pedofiljai és Bús Balázs vajon hogyan szavaznak?

Melegellenes népszavazás: A Fidesz pedofiljai és Bús Balázs vajon hogyan szavaznak?

A potrohos Viktor Pegasus-kormánya amellett, hogy izraeli kémfegyverrel terrorizálja az ártatlan magyarokat rendszeresen és visszataszító módon kihasználja a gyerekeket is politikai ámokfutásához.

Gondoljunk csak az iskolaátadók körül sertepertélő “kereszténydemokratákra” ahhoz, hogy ne is akarjuk nagyon tovább gondolni ezt az egészet. Most az derül ki Ez a lényeg cikkéből hogy azok akarnak a gyermekek védelme érdekében a melegeket a pedofilokkal összemosó népszavazást tartani, akik valójában pedofilok védelmezésével a legtöbbet ártják nekik.

kamunépszavazás persze nagy öngól lesz (azt javasoljuk, hogy érvénytelenül, mindkét rubrikát kitöltve szavazzunk) de azért az mégis csak erős, hogy a Kaleta Gábort, Fohsz Tivadart és a többi aberráltat a magyar óvodákra és iskolákra szabadító Orbánisták oktassanak ki bárkit. Az meg tényleg gyomorforgató, hogy a politikai pedofília jegyében már-már émelyítően cukormázas fényképek és videók árasztják el a közösségi média felületeket, arról ahogyan a Pegasus-kormány különböző tagjai önzetlen jótevőként, felújított tornatermekben, vagy akár a saját otthonaikban puszilgatják, fogdossák a gyerekeket.

Nem csak kukkolnak, lehallgatnak de tapiznak és gyermekpornót is terjesztenek Orbán aberráltjai. Legújabban arról adott hírt az Alfahír, hogy az Óbudán a Fidesz jelöltjeként induló Bús Balázs tussolta el hónapokig a tudtára jutott pedofil-ügyet. Az, hogy Pegasus Viktor április 3-ára időzítette a homofób, alapvető emberi jogokat megsértő, a magyarok nyugati értékeivel teljes mértékben ellentétes „gyermekvédelmi” népszavazást, bizonyítja, hogy visszataszító módon, a gyerekek kihasználása révén kíván a hatalomban maradni. Ennek megálljt kell parancsolnunk: április 3-án az Egységben Magyarországért jelöltjeire kell szavazni és érvénytelenné kell tennünk a beteg népszavazásukat!

You don't have permission to register