Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  “Átmeneti nehézségek” a mini-Putyin orosz nukleáris létesítménye körül

“Átmeneti nehézségek” a mini-Putyin orosz nukleáris létesítménye körül

Harangozó Tamás, szocialista képviselő nyilatkozatából kiderült, hogy az orosz Roszatom, Putyin fő nukleáris technológiai exportőre több, Paks II beruházásban érintett munkavállalónak is felmondott. Ez minden bizonnyal rosszul érinti a mini Putyint, hiszen annak ellenére, hogy a magyar érdekekkel teljes mértékben ellentétes, mégis csak a szerelemprojektjéről van szó. 

Ezt követően, több magyar munkás is azt nyilatkozta, hogy a cég többhavi bérükkel tartozik nekik, valamint néhányukat kényszerszabadságra küldték márciusban, majd közös megegyezéssel történő szerződésbontással várták őket- derül ki a Telex.hu cikkéből. 

 A Roszatom magyarországi képviselete úgy fogalmazott az ügyben, hogy „bizonyos átmeneti, technikai jellegű nehézségek jelentkeztek”. Érdekes, kreatív megfogalmazása ez annak, hogy a tömeggyilkos Putyin által kirobbantott háború következtében kivetett szankciók miatt keletkeztek a nehézségek. Április 3-án mi is okozzunk kis “átmeneti nehézséget” az országot külföldi érdekeknek kiárusító Viktátornak és bandájának!

You don't have permission to register