Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  A magyar mini-Putyin nem csak az igazival üzletelt

A magyar mini-Putyin nem csak az igazival üzletelt

Volt ott diktátor bőséggel.

Ahogyan arról már beszámoltunk, Pegasus Viktor csak egy a nemzetközi Pegasus-diktátorok közül, de most még jobban ráláthatunk arra, milyen bűnözőkkel veszi körbe magát Viktor, ha a pénztárcája gyarapításáról van szó.

Most a 444 adott számot  a Pegasus-kormány dicső – és gyakorta lehallgatásokra is hajlandóságot mutató – külpolitikai szövetségeseiről, akik között természetesen a legnagyobb Viktor osztályfőnöke, az éppen háborús bűnöket elkövető, ukrán civil lakosságot halomra lövető Putyin nagyúr – akit első számú csicskása, Petike már korábban is előszeretettel mentegetett – de azért rajta kívül is vannak még jó kis alakok Viktor baráti körében.

Kezdetnek például rögtön ott van a Fülöp-szigeteki diktátor Rodrigo Duterte, akinek például egyik kedvenc hobbija az emberi jogok figyelmen kívül hagyása és – meglepetés – tömegek ok nélküli lemészárlása.

Vannak természetesen további ismerős nevek is Pegasus Viktorék baráti listáján, például a korábbi kazah vezető, aki ugyancsak élharcosa volt a békés tüntetések vérbe folytatásának – megjegyeznénk, hogy emellett éppen Pegasus Peti állt ki az elmúlt hónapokban, számára igazából már-már csak a szokásos tevékenységek közé tartozik gyilkosok bevédése. Emellett még természetesen elengedhetetlen helye van a listán az Örményországot megtámadó azerbajdzsáni vezetés, a baltás gyilkosokat épp, hogy csak Barátság-érdemrenddel nem tüntették ki. Az biztos, Viktorék nem válogatósak, ha a saját tárcájukat tudják pár milliárddal gyarapítani, nem fogja érdekelni őket, hogy kiket és milyen mennyiségben gyilkolnak le, hiszen nekik ez csak üzlet. Április 3-án küldhetjük a moszkvai emigrációba az erkölcstelen bandát!

You don't have permission to register