Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Mini-Putyin az orosz kémbank leghűségesebb alkalmazottja!

Mini-Putyin az orosz kémbank leghűségesebb alkalmazottja!

A budapesti székhelyű orosz kémbankból (NBB), melynek a Pegasus-kormány teljes diplomáciai és pénzfelügyeleti mentességet garantált Csehország után, Románia is kilépett, tekintettel a háborús helyzetre. 

Ahogyan az a Telex.hu cikkében is olvasható, a volt kommunista blokk intézményét, melyből a rendszerváltás után folyamatosan távoztak a tagok 2012-ben élesztette újra Putyin, 2015-ben pedig Magyarország is ismét csatlakozott. Az orosz kémbank 2019-ben a Pegasus-kormánynak köszönhetően Budapestre helyezte át a székhelyét, teljes diplomáciai mentességet élvezve a magyar nép számára nyilván nagyon hasznos kémkedési munkájukhoz. Egy jó megfigyelésért persze Orbán se megy a szomszédba, tudja, hogy mennek ezek a dolgok, így Pegasus Viktornak hála orosz ügynökök könnyedén beutazhattak Magyarországra valamint a schengeni övezetbe.  Egyelőre nem meglepő módon, a tömeggyilkos Putyinnal bratyizó kormány nem tervezi a kilépést, valamint a bank előjogainak és pénzügyi szabályok alól való mentességének visszavonását sem. Április 3-án arról döntünk, hogy maradhat-e egy olyan ember kezében az irányítás, aki háborús bűnösökkel üzletel és orosz kémeket enged be az ország területére.

You don't have permission to register