Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Saját korábbi szövetségesei mondják: a mini-Putyin orosz kettős ügynök 

Saját korábbi szövetségesei mondják: a mini-Putyin orosz kettős ügynök 

Manfred Weber élesen elítélte Pegasus Viktor kettős játszmáját, mely során igyekszik nyugati szövetségesének tűnni, azonban mindenki számára teljesen világos, hogy úgy táncol, ahogyan Putyin Nagyúr fütyül. 

Mint ahogyan az a 24.hu cikkében is olvasható, az Európai Néppárt frakciójának vezetője annak kapcsán bírálta élesen a Pegasus-kormányt, hogy az nem hajlandó átengedni Magyarország területén az EU, illetve a NATO fegyverszállítmányait Ukrajnába.  Hiába minden szánalmas próbálkozás, mindenki látja, hogy a mini-Putyin nem más, mint az igazi, tömeggyilkos Putyin bábja. Távolítsuk el a hatalomból április 3-án! 

You don't have permission to register