Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Orbán fake-news gyára: az igazi tömeggyilkost mentegeti a mini-Putyin médiája

Orbán fake-news gyára: az igazi tömeggyilkost mentegeti a mini-Putyin médiája

Az anti-Orbánista, anti-Putyinista ellenzéket tömörítő Egységben Magyarországért az EBESZ magyarországi missziójához fordult ugyanis Pegasus Viktor gátlástalan módon arra használja az adófizetők pénzéből fenntartott közmédiát, hogy Putyin propagandáját terjessze. 

Azon kívül, hogy az ellenzék minden megnyilvánulásából kiragadnak részleteket, és azokat szövegkörnyezet nélkül, eredeti jelentésüket kiforgatva felhasználják a kampányban, az állami médiában az orosz narratívának megfelelően ferdítik el a valóságot, derül ki a 24.hu cikkéből.  

Az ellenzék szerint teljes mértékben elfogadhatatlan, hogy a jelenlegi helyzetben, amikor már az EU is szankcionálja azokat az orosz média oldalakat, melyek háborús propagandát terjesztenek, Pegasus Viktor a 130 milliárd forintból fenntartott állami médiát a tömeggyilkos Putyin propaganda-szócsöveként használja.  Ez is bizonyítja, hogy a felcsúti Ramszesz valójában nem a Nyugat és a demokratikus Magyarország értékeinek képviselője, hanem egy keleti diktátor leghűségesebb alattvalója. Nem kell orosz hűbérúr, nem kell mini-Putyin újabb atomlerakata – erről szól április 3!

You don't have permission to register