Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  A Pegasus-kormány “keleti nyitása”: történelmi zsákutca

A Pegasus-kormány “keleti nyitása”: történelmi zsákutca

A Pegasus-kormány által kontrollált, adófizetők pénzéből fenntartott közmédia az orosz-ukrán háború kitörése óta lelkesen szajkózza a gyerekgyilkos Putyin propagandáját. Az Egységben Magyarországért többször is élesen elítélte a putyini narratíva terjesztését, majd tüntetést is szervezett az MTVA óbudai székháza elé, melyen több ezren vettek részt.

A 24. hu videoriportjában a jelen lévő ellenzéki politikusokat kérdezte arról, hogy a Pegasus Viktor által meghirdetett „stratégiai nyugalom” helyett milyen álláspontot kellene képviselnie Magyarországnak. A megkérdezettek egyetértettek abban, hogy Magyarországnak Orbán szándékával ellentétben a Nyugat felé kell orientálódnia, ugyanis a „stratégiai nyugalom” nem más, mint történelmi zsákutca, a mini Putyin megalázkodása az igazi Putyin előtt.

Április 3-án arról is döntünk, hogy Magyarország a Nyugat része legyen, vagy keleti diktátor hűséges alattvalója. Orbán pedig pakolhat és mehet a moszkvai emigrációba!

You don't have permission to register