Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Pegasus Viktornak befellegzett

Pegasus Viktornak befellegzett

Nem lehet többet Putyin-szabotőr az EU-ban

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, beszédében szólította fel többek között az eddig gyáván hintapolitikát folytató Pegasus Viktort arra, hogy hagyjon fel a gyerekgyilkos Putyin akaratának kiszolgálásával, és támogassa Oroszország kizárását a SWIFT rendszerből. 

A SWIFT rendszer jelentősége abban áll, hogy a nemzetközi utalásokhoz gyakorlatilag elengedhetetlen, így ezzel az orosz pénzügyi rendszer lekapcsolhatnák a globális pénzügyi rendszerről.Mint ahogyan az a Telex.hu cikkében is olvasható, Az USA illetve az EU is határozott pénzügyi szankciók bevezetéséről, azonban a SWIFT-ből való kizárást az ukrán parlament szerint többek között Magyarország, pontosabban a korrupt bűnözőkből álló Pegasus-kormány nem támogatta. 

Pegasus Peti azt nyilatkozta, hogy ez pusztán aljas rágalom, és Magyarország soha nem blokkolt semmit, ami természetesen aljas hazugság, ugyanis a Pegasus kormány úgy táncol, ahogy Putyin fütyül. Ékes példája ennek az ukrán szabadságharcosoknak szállított önvédelmi fegyverek “átutazásának” tilalma – pont mintha ’56-ban lennénk, csak most az oroszok oldalán. Április 3-án kell megtennünk a döntő lépést, hogy megszabaduljunk Putyin uniós szabotőreitől, az általuk Budapestre telepített kémbankoktól, az egész orbáni bűnbandától.

You don't have permission to register