Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Putyin Nagyúr engedélye is kellett az Anonymus-bohócok bevetéséhez

Putyin Nagyúr engedélye is kellett az Anonymus-bohócok bevetéséhez

A propagandamédia által kreált, hónapokig futó Városháza-„ügy” vizsgálóbizottságának utolsó meghallgatásán Budapest főpolgármestere is megszólalt, amelyet a 24.hu szemlézett.

Karácsony elmondta, az üggyel kapcsolatban kiszivárogtatott felvételek egytől egyig titkosszolgálati módszerek nyomait viselik magukon, majd arra is rátért, hogy ebben mi lehet a Pegasus-kormány szerepe. Ismertette, hogy a felvételek egyik szereplője, Gansperger Gyula eleve a Pegasus-párt egyik csatlósa: érintett volt a Fidesz székházbotrányában, de egy időben még Pegasus Viktor családjának adóbevallását is ő készítette.

A Rogán Tóni naracsbőrös Anonymous-bohócai által terjesztett felvételek további szereplői között pedig felbukkannak ugyancsak érdekes alakok: például a „két mészárosnyi vagyonnal rendelkező Putyin-barát” oligarchacsalád, a Rahimkulovok is szerepelnek több felvételen. Utóbbi azért is érdekes fejlemény, mert ahogyan azt meg is jegyzi, így a felvételek „az orosz titkosszolgálat és így a Putyin-rendszer tudta nélkül vagy akarata ellenére” nem történhettek meg, így pedig az egyetlen konklúzió az lehet, Pegasus Viktor osztályfőnöke, Putyin Nagyúr is benne van tehát rendesen a buliban, minimum az engedélyét adta a lehallgatásokhoz. Ez igencsak érdekes fejlemény, ha azt nézzük, Pegasus Viktor épp nemrégiben ment osztályfőnöki fogadóórára Moszkvába, így lehet, hogy már azzal kapcsolatban is tudtak egyeztetni, ki lenne a következő ideális lehallgatási célpont. Április 3-án tudunk dönteni arról, hogy Magyarországból is Ukrajnát csinálhat-e Putyesz és potrohos talpnyalója.

You don't have permission to register