Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Újabb ártatlan állampolgár a kémfegyver célkeresztjében – Most városházi embert terrorizálnak Pegasus Tóni emberei

Újabb ártatlan állampolgár a kémfegyver célkeresztjében – Most városházi embert terrorizálnak Pegasus Tóni emberei

Pegasus Tóni propagandagépezetének legújabb produktuma a Mártha Imre vagyona köré gondosan felépített botrány. Vajon mekkora a valóságalapja a Mártha ellen felhozott vádaknak, és miért éppen ő került a kormánymédia legújabb lejárató kampányának fókuszába?

Mártha Imre, a BKM jelenlegi elnöke, az MVM volt igazgatója ellen, az elmúlt hetekben a kormánymédia jelentős erőforrásokat megmozgató lejárató kampányt folytatott, felhasználva az összes elérhető platformot, a Petőfi Rádiótól kezdve a közszolgálati tv híradóin keresztül, szinte a teljes NER médiabirodalom csatasorba lett állítva. Mártha saját bevallása szerint a róla és magánéletéről készült kompromittálónak szánt, nyilvánosságra hozott fotók egy részét megfigyeléssel, titkos adatgyűjtéssel szerezhették meg – írja a Városi Kurír.
A „botrány” középpontjában alapvetően Mártha magánjövedelme áll, amelyet a BKM elnök saját nyilatkozata alapján 25 éve fennálló munkaviszonyának (amiből 20 évet felsővezetőként töltött), illetve családi cégüknek köszönhet, valamint a kormánypárti médiumok állításaival szemben jelenleg sem napi 2-3 órát, inkább 10-et tölt munkával.

A Mártha ellen felhozott vádak között szerepelt egyebek mellett az, hogy családi cégük, a Lázár Houses Kft. tényleges tevékenységet nem végez, azonban milliárdos ingatlanvagyonnal rendelkezik. Ezt megcáfolják a nyilvános cégadatok, ezen kívül működését bizonyítja, hogy Mártha osztalékot is vett ki belőle. Továbbá sajnálatos módon arról sem értesültek megfelelően, hogy a Mártháé lenne a balatonalmádi kikötő, ugyanis a BKM elnök pusztán 3,4% tulajdonrésszel rendelkezik a kikötőt működtető Vitorláskikötő Zrt-ben. Ezen kívül a svábhegyi villa méreteit és értékét is alaposan túlbecsülték a kormánymédiában, bár minden bizonnyal Orbán Ráhel és Tiborcz István környéken lévő ingatlanjának paramétereiből indultak ki. Egy biztos: az újabb és újabb kamu botrányokkal, csak újabb és újabb bizonyítékokat szolgáltatnak a magyarokat terrorizáló megfigyelési rendszerük kapcsán. Könnyű dolga lesz a bíróságoknak április 3-a után!

You don't have permission to register