Legfrissebb

"Mindenkiről mindent" "Mindent és mindenkit" Adólopás Anonymus-bohócok Csinovnyikok Eltussolás Figyelemelterelés GAZDAshow Gyerekgyilkos Putyin Kazah-Magyar két jó barát Keleti bukás Keleti nyitás Ki a Gazda? Kiszolgáló személyzet Korrupció Kémbank Lehallgatás Lengyel-magyar Pegasus barátság Megfigyelés Megélhetési bűnözők Mindenkiről mindent Mini-Putyin NSO nem Népsport Nyerészkedők Orosz-magyar két jó barát Pegasus-jelentés Pegasus-kormány Pegasus a világ körül PegasusFalvi Pegasus Juci Pegasus Katika Pegasus kormány Pegasus Pali Pegasus Peti Pegasus Tóni Pegasus Viktor Pegasus áldozatok Propaganda Propaganda-média Putyin Nagyúr Semmi sem szent Sztojka népbiztos Tiltott adatgyűjtés Tóni GAZDA Álellenségek

Maradj kapcsolatban velünk

Van információd a Pegasus-kormány illegális lehallgatásairól? Olvastál egy jó cikket, ami szeretnéd ha Pegazus Info kezeibe kerülne? Ne tétovázz: küldd el tippedet a megsugom@pegazusinfo.hu -ra és mi GARANTÁLJUK, soha nem élünk vissza az információkkal, de mindent nyilvánosságra hozunk, amiről a magyar népnek tudnia kell!

Kövess minket!

Pegazus Info

  /  Aktuális   /  Veszélyben az ország! Pegazus Viktor a pénzünkért kuncsorog (nem mintha nem vett volna el már eleget)!

Veszélyben az ország! Pegazus Viktor a pénzünkért kuncsorog (nem mintha nem vett volna el már eleget)!

Orbán Viktor miniszterelnök úr aktívan indította az új évet, a választópolgárok január első napjaiban egy rendkívül informatív levél mellé rejtett csekkel találkozhattak a postaládáikban – írja a 444.hu.

A levél tartalma kísértetiesen emlékeztethette az olvasót a 2018-as változatra, hiszen a koronavírus jelentette kihívásokkal kiegészülve ugyan, de kis hazánknak továbbra is meg kell küzdenie változatos álellenségekkel Sorostól Brüsszelen át, a meleg polgártársainkig.

Pegazus Viktor ahelyett, hogy kivizsgálná, hogy hogyan törtek az állampolgárokra az állami és magán titkosszolgálatok, a magyarokra semmilyen veszélyt nem jelentő álproblémákra koncentrálna.

A kitöltésre váró csekk helyett a szavazólapok leadását javasoljuk április 3-án, ez az egyetlen módja a kordában tartásuknak!

You don't have permission to register